2 Ιουν 2013

Δήμαρχε Ξέρεις το Ρητό που λέει «Δεν έκλαψε ποτέ του Φευγάτου η Μάνα»

item 0013

Στους Επιθεωρητές Δημοσίων Έργων παραπέμπεται η αποχέτευση

Πηγή. 

Κι άλλη … καμπάνα χτυπάει για την Σαλαμίνα. Αυτή τη φορά πρόκειται για την αποχέτευση. Στο Σώμα Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων, παραπέμπει ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ατττικής, κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, το θέμα της αποχέτευσης της Σαλαμίνας, μετά από την μηνυτήρια αναφορά του πρώην Δημάρχου κ. Θανάση Μακρή, ζητώντας να συνταχθεί έκθεση, μετά από περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες που μπορεί να προκύψουν.....

Όπως αναφέρει ο κ. Καλογερόπουλος προς τους Επιθεωρητές των Δημοσίων έργων, έχουν τεθεί από την μηνυτήρια αναφορά ζητήματα υπερβολικής αύξησης του κόστους σε σχέση με το αρχικό, μη σύννομης σύνταξη και έγκρισης του 3ου ΑΠΕ (Ανακεφαλαιωτικός Πίνακας Εργασιών) & της 1ης συμπληρωματικής σύμβασης αλλά και πλήθος άλλων που αφορούν το έργο.
Η διερεύνηση που θα γίνει από το Σώμα Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων αφορά συγκεκριμένα το έργο “Κατασκευή Δευτερεύοντος Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων πόλης Σαλαμίνας” η δε παραπομπή του προς έρευνα από το Σώμα των Επιθεωρητών, κοινοποιείται και στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.
Πολλά σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται τώρα τελευταία στον ανέφελο ουρανό της οδού Αμμοχώστου …

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/6/13, 3:40 μ.μ.

    Δήμαρχε, ξέρεις το ρητό που λέει

    Τράβηξε τις μύξες σου
    και άλλες κατεβαίνουν.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/6/13, 10:18 π.μ.

    Κ.Κατσικάρη που σε εκλέξαμε για να εκπροσωπείς τον Ελληνικό λαό,πήρες τα 100000€ μίζας που σου στείλαμε και τα τοποθέτησες στο λογαριασμό της γυναίκας σου για να μην φανείς εσύ.Σας έβαλε ο ελληνικός λαός να τον βοηθήσετε και όχι να ζητάτε μίζες για να πλουτίσετε. Βγάλτε τα 100000 από το λογαριασμό της γυναίκας σας γιατί θα σας στείλουμε για έλεγχο στον Επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης κ.Ρακιντζή.Φυλαχτείτε γιατί γνωρίζουν "πιο ψηλά" τι λαμόγιο είστε γι αυτό και σας αφαιρούν αρμοδιότητες.Εάν δεν σταματήσετε το κλέψιμο του Ελληνικού λαού θα προβούμε σε συνεχόμενες καταγγελίες στον οικ.εισαγγέλεα και στην κυβέρνηση.
    Υ.Γ Πόσα πήρες από το λατομείο Τούρλας
    -//- από τις ιχθυοκαλλιέργιες
    -//- από τα λατομεία Αγγέλου
    -//- από το έργο της Αίγινας
    -//- από τις Τεχνικές Εταιρίες
    και πόσα από τον δημοσιογραφικό εκβιαστικό βίο σου όλα αυτά τα χρόνια;
    Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν στοιχεία και ντοκουμέντα .
    Εάν κ.Κατσικάρη δεν προβείτε στην αποκάλυψη των αισχών σας θα σας αποκαλύψουμε εμείς στα ελεγκτικά όργανα του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/6/13, 11:23 π.μ.

    Το βρώμικο μυαλό κάποιων οι οποίοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τί θα πει ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ , σκαρφίζονται ό,τι τους κατέβει για να σταματήσουν και να εφοβίσουν τάχα μου όσους φοβούνται και από όσους απειλούνται . Όση λάσπη κι αν προσπαθήσετε να ρίξετε θα τη φάτε στη μούρη . Προς το παρόν οι ελεγκτές στέλνουν αδιάβαστους εσάς .Μην προσπαθείτε λοιπόν να παραπλανήσετε τον κόσμο και να μεταθέσετε ευθύνες,ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Όσο για αυτά που έχετε φάει ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ,συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/6/13, 10:15 μ.μ.

    10:18 ΓιαννΑκη είσαι και πολύ βρώμικος. Τόσα χρόνια γιατί δεν έλεγες κουβέντα;
    Τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα που επικαλείσαι είναι απλώς λάσπη, βόθρος και δηλητήριο. Αν είσαι άντρας πεστα δημόσια.
    Είσαι απατεώνας, χέστης και κλέφτης.
    Η θέση σου είναι στον Κορυδαλλό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή