26 Ιουν 2013

Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται ή μήπως;





Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν αυτό συμβαίνει σε Πανελλήνια κλίμακα ή ανακάλυψαν την «πυρίτιδα» η σημερινή πλειοψηφία της Σαλαμίνας κι ο εκφραστής αυτής και σημερινός δήμαρχος κ Τσαβαρής….!!!

Δυο μέτρα και δυο σταθμά; Όταν ήταν ο ίδιος στην αντιπολίτευση κατακεραύνωνε τους τότε δημάρχους, που το ‘χαν τακτική να μην του δίνουν στοιχεία από τις υπηρεσίες χωρίς εισαγγελική παραγγελία.
Και τώρα κύριε; Όπως έλεγε και η αλήστου μνήμης πολιτική διαφήμιση; Τώρα που ‘γινες εσύ εξουσία; Γιατί έκανες μόνιμη πρακτική να μην χορηγούν οι υπηρεσίες στους αιρετούς της αντιπολίτευσης κανένα έγγραφο χωρίς εισαγγελική παραγγελία; Άσε που σε κάποιες περιπτώσεις δεν δίνεις ούτε και μετά από την εισαγγελική παραγγελία αν πρώτα δεν «ζοριστεί» η κατάσταση! Να φανταστείς ότι στον 4ο όροφο της εισαγγελίας μας μάθανε κι όποιος πάει να ζητήσει εισαγγελική παραγγελία η πρώτη ερώτηση είναι - από την Σαλαμίνα ερχόσαστε; Σκέψου κατάντια!
Κι ερχόμαστε στην ουσία, ο ίδιος διατυμπανίζει από την πρώτη μέρα, «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» τότε προς τι η άρνηση; Τι είναι αυτό που τον φοβίζει τόσο; Έχουμε στην Σαλαμίνα να κρύψουμε κάτι;
·         Οι εθελοντές είναι εθελοντές και επιτελούν σωστά και νόμιμα το έργο τους;
·         Η οικονομική διαχείριση και διαύγεια είναι άψογη σε όλα τα επίπεδα;
·         Τα έργα γίνονται σύμφωνα με το γράμμα του νόμου;
·         Οι παραλίες δίνονται σύμφωνα με το πνεύμα το νόμου από την 1η μέρα;
Εγώ θα ‘λεγα πως ΝΑΙ σε εφαρμογή της ρύσης «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» τότε;;; προς τι η φοβία και η ανούσια φθορά της πλειοψηφίας;
Ερωτήσεις που αναζητούν επί ματαίω απαντήσεις

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/6/13, 12:00 μ.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/6/13, 12:49 μ.μ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ,......ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΣ,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/6/13, 3:43 μ.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ. ΕΧΕΙ ΖΟΧΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή