11 Ιουν 2015

Σύσκεψη στη Σαλαμίνα για το θέμα της λαϊκής αγοράς



  Θέματα που αφορούν στα προβλήματα της λαϊκής αγοράς, στην αντιπυρική προστασία και στα εκτελούμενα έργα συζητήθηκαν σήμερα σε  σύσκεψη στο Δημαρχείο  Σαλαμίνας. Την σύσκεψη συγκάλεσε   ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος..... Συμμετείχαν  η Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος, μέλη του...  
Δημοτικού Συμβουλίου  τοπικοί φορείς του νησιού και η  Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ειρήνη Μεταξά. 
 
 
 
 
Διαπιστώθηκε η χαοτική κατάσταση όσον αφορά την χωροθέτηση και τις αδειοδοτήσεις της λαϊκής αγοράς.  Αποφασίστηκε οι αρμόδιοι φορείς της λαϊκής και ο Δήμος να απευθυνθούν στην Επιτροπή λαϊκών αγορών με συγκεκριμένα αιτήματα έτσι ώστε να λυθούν τα υφιστάμενα προβλήματα και οι υφιστάμενες αδικίες.
Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά όπου  και  συζήτησε  με παραγωγούς και εμπόρους.
Αναφορικά με το θέμα της αντιπυρικής προστασίας, ο κ. Χατζηπέρος διαπίστωσε ότι δεν μπορούν να εκτελεστούν τα προγραμματισμένα έργα, (καθαρισμός των αντιπυρικών ζωνών, αγροτικών δρόμων και αποξηλώσεις) λόγω έλλειψης προϋπολογισμού του Δήμου. Ο Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε την σοβαρότητα του προβλήματος και δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. 
Τέλος, αναφορικά με τα έργα στη Λεωφόρο Φανερωμένης,  δεσμεύτηκε ότι μέχρι το Σάββατο θα έχει αποδοθεί στην κυκλοφορία ολόκληρη η λεωφόρος. Ο κ.Αντιπεριφερειάρχης  ευχαρίστησε τους κατοίκους για την ανοχή τους και την υπομονή τους.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/6/15, 12:45 μ.μ.

    ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Ή ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝΕΤΑΙ. ΒΡΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΠΑΓΜΕΝΗ" ΡΟΥΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/15, 12:48 μ.μ.

    Α ΚΑΙ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/7/15, 8:59 π.μ.

    Νοσταλγουμε το λαμογιο τον παπαθεοχαρη με τις μαϊμούδες τιμολογια που έκοβαν στο δήμο κ τσχα μου έβαζε λεφτά από την τσέπη του.καλα του τα είχε πει ο Νίκος ο φουρικης...μονο ασβεστη περιλαμβάνει η τετραεγια παπαθςεοχαρη στο αμπελακι..


    Ανώνυμος7/20/2015 3:12 π.μ.
    ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!! ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΨΕΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΒΛΑΚΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΥΡΙΚΗ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΑΣΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΚΚΑΚΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥ!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΕΚΡΙΝΕ ΕΞ ΙΔΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΙΜΟΥΔΙΣΤΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ!!!!!!ΕΙΔΕΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ????

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος20/7/15 08:55
    ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΟΛΟΤ@@@@@@Σ ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΜΕΤΑ Ο ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.
    (ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΗΡΕ Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΧΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ Ο.Κ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ)
    ΛΟΙΠΟΝ ΒΟΥΛΟΣΤΕΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΧΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή