3 Απρ 2013

ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ, ΦΟΥΡΝΕΛΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΛΑ ;;;

 
Επί 5 ολόκληρες ώρες ο δήμαρχος παραμύθιαζε και αποκοίμιζε το Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας ομόφωνη απόφαση για νεκρανάσταση -μετά από 30 χρόνια- μιας υπόθεσης, αυτής των λατομικών τελών από τον ΟΛΠ που όμως στερείται οποιασδήποτε νομικής και νομολογικής βάσης.
   Επί 5 ώρες παραπλανούσε το ΔΣ απoκρύπτοντας τον πραγματικό του στόχο που δεν ήταν άλλος από την επαναλειτουργία του νταμαριού.
   Στις 5 αυτές ώρες δεν έγινε καμία σχετική μνεία και ξαφνικά από το πουθενά πρόσθεσε και την εξής εφιαλτική πρόταση προς ψήφιση:
«Ανάληψη από τον ΟΛΠ του κόστους της δημιουργίας επιπέδου οικοπέδου 170 στρεμμάτων έτοιμου προς ανοικοδόμηση στο νταμάρι της Τούρλας »....
   Το όλο εγχείρημα αναδίδει οσμή μυστικών συμφωνιών με διπλό σκοπό α) την επαναλειτουργία του πολύπαθου νταμαριού και β) την δημιουργία τεράστιου αποθηκευτικού χώρου για τα κοντεϊνερ της Cosco. 
   Αποκαλυπτική των προθέσεων της Δημοτικής Αρχής ήταν και η κυνική ομολογία του αντιδημάρχου Π. Παπαθεοχάρη ο οποίος, ενοχλημένος από  την σφοδρή αντίδρασή μου, δήλωσε με στόμφο ότι ο ΟΛΠ χρειάζεται 20 εκατομμύρια κυβικά. Η απρόσμενη αυτή δήλωση επέφερε μεγάλο εκνευρισμό και πανικό στον Δήμαρχο ο οποίος προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, επιτιθέμενος και επιτιμώντας το στενό του συνεργάτη ότι δεν καταλαβαίνει τι λέει. Εάν είναι έτσι και ο Δήμαρχος θεωρεί τον αντιδήμαρχο μειωμένης αντιλήψεως, γιατί τον διατηρεί 3 χρόνια τώρα στη θέση του; Μήπως απλά είναι περισσότερο ειλικρινής από τον ίδιο;
   Θέλω να πιστεύω ότι τα 4 παρόντα μέλη της ελάσσονος αντιπολίτευσης που ψήφισαν την τερατώδη πρόταση, παραπλανήθηκαν. 
   Η ψηφισθείσα πρόταση είναι ακατανόητη και απαράδεκτη διότι :
1.  Πρέπει να ξυριστεί όλος ο λατομικός χώρος σε βάθος 350 μ από την  
ακτή που σημαίνει, εξαφάνιση όλων των βαθμίδων,  κόψιμο του βουνού στη μέση, δημιουργία γκρεμού ύψους 200 μ.,  εξόρυξη τουλάχιστον 15 εκατομμυρίων κυβικών και ξαναζωντάνεμα του εφιάλτη των εκρήξεων.
2. Η όλη μεθόδευση του δημάρχου συνιστά κραυγαλέα παράβαση –παρανομία σε βάρος της Απόφασης του Γ.Γ. που κήρυξε με ΦΕΚ το λατομικό χώρο αναδασωτέο, που σημαίνει ότι απαγορεύεται αυστηρά
οποιαδήποτε επέμβαση πλην της αναδάσωσης και της αποκατάστασης. 
3.  Αλήθεια! Τι έγιναν τα ωραία λόγια (παραμύθια) που έλεγε ο δήμαρχος
για αποκατάσταση και ανάπλαση του αίσχους της Τούρλας;
4. Πόσο ακόμα κακό πρέπει να κάνει στον τόπο για να πεισθεί και ο τελευταίος δημότης για το τι δήμαρχο αναδείξαμε;
     Καλώ τον κόσμο και τους φορείς σε επαγρύπνηση και καταδίκη των σκοτεινών ενεργειών για νεκρανάσταση του εφιάλτη της Τούρλας.
     Το περιβαλλοντικό έκτρωμα και η νέα παρανομία δεν θα περάσει.
Ρούλα Νάννου                                                 Σαλαμίνα 3/4/2013
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/4/13, 4:04 μ.μ.

    ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ" ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕ Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΖΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΙΧΑ ΤΟ "ΤΣΙΡΑΚΙ" ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΖΑΧΑΡΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΗΝΕΣ (ΚΛΗΘΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ
    ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΣΥΝΙΣΤΩ "ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ"
    Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΚΑ. ΑΡΑΓΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.......????
    ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή