17 Απρ 2013

Πρόταση Σοφρά για συζήτηση «Εορτασμός των 2500 χρόνων από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης»


ΑΠΟ: Σπύρος Σοφράς
          Αρχηγός  Μείζονος Μειοψηφίας
 
ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
 
Σαλαμίνα:   17 Απριλίου 2013
 
ΘΕΜΑ: Εορτασμός των 2500 χρόνων από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας –  Πολιτιστική                      Πρωτεύουσα της Ευρώπης.
 
Κυρία Πρόεδρε
Τελευταία παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα, με το σοβαρότατο  αυτό  θέμα, για το οποίο η πρωτοβουλίας των κινήσεων είναι αρμοδιότητα του Δήμου μας, όπως στην εκδήλωση Portnet.gr και  Passport  την 11/4/2013 στον Πειραιά, δελτίο τύπου Αντιπεριφερειάρχη κ. Κατσικάρη την 12/4/2013 και δελτίο τύπου, του γραφείου τύπου, του Υπουργού κ. Αρβανιτόπουλου. Κρίνω ότι το θέμα λόγο της σοβαρότητάς του, δεν μπορεί και ούτε εξαντλήθηκε στη προ ημερησίας διάταξης συζήτηση-ενημέρωση  που το έφερε ο κ. Δήμαρχος στο Συμβούλιο της 15/4, δεδομένου ότι δημιουργήθηκαν  πολλά κενά και αφέθηκαν ασαφή – αδιευκρίνιστα σημεία, κατόπιν τούτων....
Παρακαλώ όπως, εφόσον κρίνετε αναγκαίο, την διεξαγωγή εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου με Θέμα «Εορτασμός των 2500 χρόνων από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», διαφορετικά να το   εισάγετε ως θέμα ημερήσιας διάταξης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο όποτε προγραμματίσετε, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον κ. Δήμαρχο να φωτίσει περισσότερο το σοβαρότατο αυτό θέμα.   
 
Σπύρος Σοφράς
Αρχηγός Μείζονος Μειοψηφίας
 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/4/13, 2:52 μ.μ.

    Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΛΑΚ ΛΙΣΤ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ε????ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΓΛΕΝΤΑΓΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή