30 Νοε 2013

Κοντά στο Δημότη. Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Περιφέρειας Αττικής.


  Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Περιφέρειας Αττικής.
Χθες, 28 Νοεμβρίου το μεσημέρι στα  γραφεία της Αντιπεριφέρειας Νήσων στον Πειραιά, επ΄ ευκαιρία της έναρξης των έργων της Αντιπεριφέρειας στο νησί μας, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη  Κατσικάρη και της....
Υποψήφιας Δημάρχου Σαλαμίνας κας Ρούλας Νάννου, πλαισιωμένη από ολιγομελές κλιμάκιο Υποψ.  Συμβούλων του Συνδυασμού της. 
Κατά τη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης και οι συνεργάτες του,  προέβησαν σε πλήρη ενημέρωση της κας Νάννου σχετικά με τις δράσεις της Αντιπεριφέρειας και ειδικότερα για τα έργα υποδομής που αυτή την περίοδο κατασκευάζει στο νησί μας όπως είναι :
1.            Ο φωτισμός του δρόμου της Φανερωμένης και
2.            Τα έργα αποχέτευσης όμβριων υδάτων περιοχής Σαλαμίνας και Παλουκίων



Η κα Ρούλα Νάννου, αφού ενημέρωσε και η ίδια τον Αντιπεριφερειάρχη για τα εκκρεμή σοβαρά θέματα που απασχολούν τη Σαλαμίνα, ευχαρίστησε τον κ. Κατσικάρη τόσο για την ουσιαστική συνδρομή του στον συνεχή αγώνα του Συνδυασμού μας για τα περιβαντολλογικά ζητήματα (Λατομείο Τούρλας, Ιχθυοκαλλιέργειες, Λατομείο Αγγέλου, Διαλυτήρια Πλοίων Σπανόπουλου κλπ.),  όσο και για την κατασκευή σημαντικών έργων ιδιαίτερα των όμβριων που εκτελεί αυτή τη στιγμή η Αντιπεριφέρεια Νήσων στο νησί μας.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η ένταξη των έργων αυτών στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής είναι επίτευγμα δικό του και αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τις πραγματικές ανάγκες του νησιού, «έχοντας πάντα το βλέμμα στραμμένο στο περιεχόμενο και όχι στη βιτρίνα» όπως ο ίδιος εύστοχα δήλωσε.
Σαλαμίνα  29/11/2013
                                                                Γραφείο Τύπου Συνδυασμού «Κοντά στο Δημότη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου