27 Οκτ 2013

Ρούλα Νάννου: Κε Τσαβαρή, ψυχραιμία!

 
 
Η χθεσινή αναπάντεχη ανακοίνωση του κ.Τσαβαρή (σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Δημ. Συμβούλου της παράταξής του κ. Σπύρου Κουτσούκου) είναι αποκαλυπτική της νοσηρής πολιτικής νοοτροπίας και αμετροέπειας που τον διακρίνει.
Υποδηλώνει έλλειψη σεβασμού και προσπάθεια χειραγώγησης του αναφαίρετου και συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών.
Αποτελεί συνάμα μνημείο πολιτικού αμοραλισμού και παραπέμπει στις αλήστου μνήμης πρακτικές ποδηγέτησης και διαπόμπευσης εκείνων που έχουν το ανάστημα να αντιστέκονται και να μην υποτάσσονται, ως άβουλα όντα, στα κελεύσματα μιας αλλοπρόσαλλης και ζημιογόνας για τον τόπο πορείας.  
Όσο δε για τις φαιδρές ‘κορώνες’ περί άθλιων σεναρίων, επιχειρηματικών συμφερόντων και φαλκίδευσης του μέλλοντος του νησιού, θέλω να του υπενθυμίσω τη λαϊκή ρήση ότι “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί”. Μία ματιά στον καθρέπτη είναι αρκετή για να αναγνωρίσει τον δράστη.  

Σε ότι με αφορά, δεν γνωρίζω τις προθέσεις του κ. Σπύρου Κουτσούκου, αλλά εκπλήσσομαι ευχάριστα να μαθαίνω από τον κ.Τσαβαρή ότι η νέα του πολιτική επιλογή είναι ο συνδυασμός μου.
Τέλος, θέλω να τονίσω ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο περιποιεί μεγάλη τιμή κι ευχάριστη είδηση για τον συνδυασμό «Κοντά στο Δημότη».
Ο κ. Σπύρος Κουτσούκος, ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου επέδειξε ήθος, ευπρέπεια και αμεροληψία κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του, γιαυτό και επανεκλέχθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ στη νευραλγική αυτή θέση. Αποτελεί δε παράδειγμα προς μίμηση.
Προσωπικά, θα ήμουν πολύ ευτυχής να συνεργαστώ μαζί του στη συλλογική προσπάθεια αναγέννησης κι εξυγίανσης του Δήμου.
Σε οποιαδήποτε όμως περίπτωση, θεωρώ άκρως εποικοδομητική κι επιβεβλημένη  την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Σεβόμενη την όποια επιλογή του, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.


Ρούλα Νάννου
Υποψήφια Δήμαρχος  Σαλαμίνας

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/11/13, 2:10 μ.μ.

    ΡΕ ΣΥ ΡΟΥΛΑ....ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ;;;...ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΙΧΑΣ Ο ΑΣΕΒΕΣΤΑΤΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΒΡΑΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ....ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ....ΕΜΕΙΣ ΝΤΡΑΠΙΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ.....ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ...ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗΣ;;;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ...........ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΦΤΗΝΗ..........ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή