11 Αυγ 2013

Η ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΝΑΡΞΗ: 21:30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 10 ΕΥΡΩ
Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο σημαντική λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς συναντά τους φίλους της σε όλη την Ελλάδα .
Με απόλυτο σεβασμό και τεράστια αγάπη στο λαϊκό τραγούδι, που με συνέπεια και ήθος υπηρετεί από την αρχή της καλλιτεχνικής της διαδρομής,  η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει στόχο επιλέγοντας τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και μεγάλα λαϊκά τραγούδια του χθες και του σήμερα, να δημιουργήσει μια μεγάλη παρέα που θα συμμετέχει και θα διασκεδάσει σε ένα «λαϊκό ξεφάντωμα» στα πιο hot spots, clubs, beach bars και συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.
Η Νατάσα παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα με τραγούδια από τα 12 επιτυχημένα της χρόνια στη δισκογραφία : «Δεν επιτρέπεται», «Μια γλυκιά μελωδία», «Τελικά δεν αξίζεις τίποτα», «Δεν σ’ αδικώ»,.... «Πάλι», «Δε θέλω τίποτα», «Οι δύσκολες στιγμές», «Φεγγάρι», αλλά και τις τρείς καινούριες επιτυχίες της από την πρόσφατη συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους : «Δίπλα σε σένα», «Απάντησέ μου», «Όνειρο». Τραγούδια που περιλαμβάνονται στο cd της Νατάσας με τίτλο «best of» καθώς επίσης και τα καινούργια της τραγούδια σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους «Κόκκινη Γραμμή» - «Κύκλος» - «Μάζεψε τα όλα» - «Έλα στη θέση μου» - «Άσε με να ζήσω» και τραγούδια από την τελευταία δισκογραφία που έχουν γίνει ήδη επιτυχίες.
 
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
  • DEALS CAFÉ,
  • LETS MAM,
  • COFFEE TIME,
  • PITA HOT,
  • ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΠΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου