2 Ιουλ 2013

Να που καμιά φορά ειδήσεις βγαίνουν και απ’ το Face Book. Άκυρη η πολυδιαφημιζόμενη καταδίκη του δημοσιογράφου Δ. Μουζακίτη στο εφετείο;

ΠΗΓΗ SALAMIS-NEWS

Όπως πληροφορούμεθα μέσα από ανάρτηση στο προσωπικό Face Book του δημοσιογράφου κ. Δημήτρη Μουζακίτη, η πανηγυρικά διαφημιζόμενη -από τον δήμαρχο Σαλαμίνας- καταδίκη στο εφετείο του Πειραιώτη δημοσιογράφου, θεωρείται πλέον άκυρη, ως μη νομίμως κληθείς και θα ξαναπροσδιοριστεί εκ νέου!
Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ....ο δήμαρχος παρέπεμψε σε δίκη και τον κ Μουζακίτη στενό του συνεργάτη-υποστηρικτή προεκλογικά (Δημήτρη μου δεν ήξερες δεν ρώταγες;) μετά από αναδημοσίευση στην εφημερίδα του κείμενο από blog της Σαλαμίνας που το θεώρησε συκοφαντικό και υβριστικό.
Όπως δε αναφέρει ο ίδιος ο κ Μουζακίτης, χολωμένος από την αντιδεοντολογική συμπεριφορά του δημάρχου, όχι μόνο δεν θα τον ξαναστηρίξει ο ίδιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές αλλά ούτε οι φίλοι του.
Φαίνεται πως τελικά του δημάρχου μας του ‘μειναν τα πανηγυρικά δελτία τύπου…
Αν είχε την ίδια έφεση σε δελτία τύπου να μας πληροφορεί και για δημοτικά θέματα εκτός από τα της προσωπικής του προβολής, θα ‘μασταν πολύ ευχαριστημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου