30 Ιουλ 2013

Τσαβαρής προσευχόμενος για την πλειοψηφία του συνδυασμού του!!! Οι εξελίξεις έρχονται πλέον ανεξέλεγκτες

Φαίνεται, εδώ που φτάσαμε μόνο η προσευχή και η προσεπίκληση του Θείου μπορεί να φέρει την ηρεμία στον οριακά πλειοψηφούντα συνδυασμό του δημάρχου κ Γιάννη Τσαβαρή ο οποίος παρακολουθεί αμήχανα την αυτοδιάλυση, του άλλοτε κραταιού συνδυασμού του.
Στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο την σκληρή αντιπολίτευση την δέχτηκε εκ των έσω, από τους κ.κ. Βαγγέλη Αστράκο και Νίκο Κόγια οι οποίοι έβαλαν τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση και δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει τα γνωστά παιχνίδια του με την μπάλα στην εξέδρα....
Τελικά η συνεδρίαση έληξε τις πρώτες πρωϊνές ώρες και το μόνο που συζητήθηκε ήταν το ξεπούλημα στην ΕΥΔΑΠ των «ασημικών» του δήμου, αυτό του δικτύου ύδρευσης!!
Οι τοποθετήσεις των κ.κ. Κόγια και Αστράκου ήταν ιδιαίτερα καυστικές ως προς διαχείριση του εν λόγω θέματος αλλά και ως προς την «ενδοπαραταξιακή» κρίση που έχει ξεσπάσει στον αυτοδιαλυόμενο συνδυασμό και χαρακτήρισαν υπεύθυνους γι’ αυτό, τον ίδιο τον δήμαρχο και τους κ.κ. Καπετανάκη Δερτούζο και Παπαθεοχάρη οι οποίοι φαντάζομαι δεν ενεργούν αυτοβούλως αλλά πάντα με εντολή δημάρχου.
Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και προκαθορίζει της πολιτικές εξελίξεις στο νησί μας ίσως συντομότερα απ’ ότι αναμενόταν. Έπεται συνέχεια!!
Όποιος επιθυμεί να ακούσει ολόκληρο το ηχητικό της συνεδρίασης (Διάρκεια 6h 40min) όπως το δημοσίευσε η εφημερίδα «γνώμη της Σαλαμίνας» στην ηλεκτρονική της σελίδα μπορεί να το ακούσει ΕΔΩ

1 σχόλιο: