22 Μαρ 2015

Οι Δημοτικές εκδηλώσεις, ΔΕΝ είναι οικογενειακή σας υπόθεση κα Δήμαρχε

Οι Δημοτικές εκδηλώσεις, ΔΕΝ είναι οικογενειακή σας υπόθεση κα Δήμαρχε, ούτε όλοι οι Σαλαμίνιοι είναι διαδικτυακοί σας φίλοι ή του δημοτικού σας συνδυασμού, ώστε να εν ημερώνονται για σοβαρότατες εκδηλώσεις όπως η σημερινή εκδήλωση των πεσόντων αξιωματικών ΠΝ, Χριστόδουλου Καραθανάση Αντιναύαρχου ΠΝ, Παναγιώτη Βλαχάκο Αντιναύαρχου ΠΝ, και Έκτορα Γιαλοψό Πλοιάρχου ΠΝ, είναι λαϊκοί ήρωες κι έτσι οφείλουμε να το αντιμετωπίζουμε....
Μπορεί κα Δήμαρχε το επιτελείο σας να χει «ψυχολογικά προβλήματα» με την σωστή και έγκαιρη ενημέρωση, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά. Είμαι βέβαιος πως δεν είσαστε σεις που δώσατε εντολές «πληροφορικής συσκότισης» στα τοπικά blogs και εφημερίδες. Δεν ξέρω για τις εφημερίδες, αλλά τα τοπικά blogs εδώ και χρόνια υπηρετούν τον Δήμο Σαλαμίνας και τις ανακοινώσεις του πάντα δωρεάν με οποιονδήποτε Δήμαρχο.
Θα πρέπει όμως, κάποια στιγμή να τους εξηγήσετε πόσο μεγάλη ζημιά σας κάνουν σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο. Αν το θέμα ήταν μόνο προσωπικό σας να ‘σαστε βεβαία πως δεν θα δημοσίευα οποιαδήποτε παρατήρηση-υπόδειξη γιατί δεν έχω πρόθεση να κάνω παρεμβάσεις προσωπικού επιπέδου.
Είναι όμως πρωτίστως θέμα Δημοτικής ενημέρωσης που εκ της θέσεως σας και του θεσμού που εσείς εκπροσωπείτε, οφείλετε να υπηρετείτε χωρίς προσωπικές εμπάθειες, συμπάθειες και παραλήψεις. Θα πρέπει λοιπόν να εγκαλέσετε τους αρμοδίους ενημέρωσης του γραφείου σας για το επαναλαμβανόμενο ατόπημα.
Με τον προσήκοντα σεβασμό στο πρόσωπο σας, δεχτείτε τις καλοπροαίρετες παρατηρήσεις μου, ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα γιορτών και πανηγύρεων εν ήδη οικογενειακής υποθέσεως.
Με εκτίμηση

Λάμπρος Μαστροκόλιας

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος23/3/15, 11:02 π.μ.

  Ο βαθμός της αρρωστημένης εμπάθειας που τρέφετε για την Δήμαρχο επειδή, μην γελιόμαστε σας έκοψε τη μάσα, σας έχει τυφλώσει. Τίποτα άλλο δεν βλέπετε, τίποτα άλλο δεν σας ενδιαφέρει παρά μόνο πώς να ρίξετε λάσπη.
  Ο κ. Λάμπρος Μαστροκόλιας ή πάσχει από Αλσχαϊμερ ή .....αγαπάει πολύ τη Δήμαρχο και θέλει να την προστατέψει.
  Κατηγορεί τη Δήμαρχο για " πληροφορική συσκότιση" , την ίδια στιγμή που ο ίδιος έχει αναρτήσει από τις 9 Μαρτίου στο δικό του blog την Πρόσκληση για την εκδήλωση αυτή. Διαβάστε:
  http://salamis-news.blogspot.com/2015/03/22-2015.html#more
  Είμαι σίγουρος ότι συσκότιση του εγκεφάλου του και ο αρρωστημένος εγωϊσμός του δεν θα του επιτρέψει ούτε μία συγγνώμη να ζητήσει για την απαράδεκτη τούτη ανάρτηση. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αποσύρει την ανάρτηση σαν να μην τρέχει ... κάστανο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΛΑΜΠΡΟ.
  Αποδεικνύεις ότι έχουν δίκιο εκείνοι που σου γράφουν ότι ξεπληρώνεις το γραμμάτιο του Τσαβαρή που απέσυρε την αγωγή του εναντίον σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή