16 Νοε 2014

Εκ νέου στη σφράγιση του μηχανολογικού εξοπλισμού του λατομείου ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΕ στη Γούβα-Μπατσί.


Στις 10.11.2014 3μελής επιτροπή υπαλλήλων της Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Νήσων της Περιφέρειας Αττικής με συνοδεία Αστυνομικού προέβει εκ νέου στη σφράγιση του μηχανολογικού εξοπλισμού του λατομείου ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΕ στη Γούβα-Μπατσί.

Υπενθυμίζουμε ότι η αρχική σφράγιση είχε επιβληθεί το Μάρτιο 2013 αλλά ο επιχειρηματίας με δικονομικούς χειρισμούς είχε πετύχει τη προσωρινή αποσφράγιση η οποία και διατηρήθηκε έκτοτε, προφανώς από αμέλεια των αρμόδιων υπηρεσιών....


Έτσι, εκμεταλλευόμενος την αμέλεια αυτή και παρά την υφιστάμενη από το 2011 Απόφαση της ΕΜΝΕ για διακοπή των λατομικών εργασιών (λόγω καθ΄ υποτροπή παράνομης λειτουργίας), εκείνος συνέχιζε να λειτουργεί κρυφά και παράνομα επιδεινώνοντας ακόμη περισσότερο την τεράστια και αθεράπευτη περιβαλλοντική πληγή που 4 χρόνια τώρα παλεύουμε να κλείσουμε, με σωρεία παρεμβάσεων και καταγγελιών στα υψηλότερα επίπεδα της Κρατικής εξουσίας, τόσο από μένα προσωπικά όσο και από άλλους φορείς.

Οι Δικαστικές και Διοικητικές απαγορευτικές αποφάσεις και κυρώσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, αλλά λόγω ελλιπούς παρακολούθησης εκ μέρους των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών αλλά και έλλειψης πολιτικής βούλησης από την απελθούσα Δημοτική Αρχή, το περιβαλλοντικό έγκλημα δεν είχε τελειωμό.
Ακόμα και το υπέρ του δημοσίου κατασχεμένο (από παράνομη εξόρυξη στην αναδασωτέα έκταση) υλικό εξαφανίστηκε, δεν έμεινε ούτε χαλίκι.  

Η αγωνία και ο προβληματισμός για το διαπραττόμενο περιβαλλοντικό έγκλημα εκ μέρους πολλών υγειών δυνάμεων της τοπικής μας κοινωνίας, εκδηλώθηκε έμπρακτα με τη σύσταση εθελοντικής Επιτροπής Αγώνα περιφρούρησης της νομιμότητας, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι Δημοτικών παρατάξεων, φορέων και ευαισθητοποιημένοι πολίτες.
Η Επιτροπή αυτή, υποκαθιστώντας τους ελλιπείς ελεγκτικούς μηχανισμούς, επιτηρούσε σε 24ωρη βάση το λατομείο με βάρδιες, αποτρέποντας έτσι την όποια σκέψη του επιχειρηματία να θέσει σε λειτουργία τα μηχανήματα.

Γεγονός είναι ότι η λειτουργία του νταμαριού δεν προσφέρει τίποτα στην τοπική κοινωνία, ούτε καν αυτά τα λατομικά τέλη τα οποία παρανόμως παρακρατεί και δεν τα αποδίδει.
Η δε τοπική οικονομία δεν έχει να ωφεληθεί σε τίποτα από τη λειτουργία του, διότι η τιμή αγοράς των προϊόντων από το νταμάρι (μας) είναι ίδια με αυτή των εισαγομένων.         Πλήρης εκμετάλλευση δηλαδή και όλα στο βωμό του κέρδους.
Απεναντίας, μόνο βλάβη επιφέρει στην υγεία μας, καταστρέφοντας και το περιβάλλον, και τους δρόμους, και τις προβλήτες των πορθμείων, και τις γύρω από το νταμάρι περιουσίες.  

Για τους λόγους αυτούς και όχι μόνο, το Δημοτικό Συμβούλιο στις 31.10.2014 με την υπ΄ αρ.199/2014 αποφάσισε με τη συντριπτική πλειοψηφία όλων των Δημοτικών παρατάξεων πλην μιάς, να ζητήσουμε από τις αρμόδιες αρχές να κλείσει το λατομείο μια για πάντα και ο χώρος να χρησιμοποιηθεί για άλλους, επωφελέστερους για τους κατοίκους και φιλικότερους για το περιβάλλον και την υγεία σκοπούς.
Μετά και την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, πιστεύω ότι πλησιάζει η ώρα που Δήμος και φορείς από κοινού, πρέπει να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε πώς θα αποκαταστήσουμε και χρησιμοποιήσουμε το τεράστιο αυτό χώρο επ΄ ωφελεία της κοινωνίας μας.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ δημόσια τόσο τους αφανείς-επιφανείς ήρωες-μέλη της Επιτροπής αγώνα για το απαράμιλλο σθένος που επιδεικνύουν, όσο και τον αξιότιμο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο ο οποίος γινόμενος κοινωνός της όλης υπόθεσης ενστερνίστηκε τις θέσεις της τοπικής κοινωνίας και ενεργώντας κατά νόμο εξέδωσε την Απόφαση για την εκ νέου σφράγιση του λατομείου.                                                                                                                                                                  
                                                                                   Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου.
                                                                                    Δήμαρχος Σαλαμίνας

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος18/11/14, 6:42 μ.μ.

  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
  Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76, N. 3852/2010, να σας
  καλέσουμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που θα
  πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.00, στην
  αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και διατύπωση
  γνώμης στο παρακάτω θέμα :
  «Διατύπωση γνώμης επί ενός νέου μοντέλου διαχείρισης απορριμμάτων ύστερα από το
  υπ΄αριθμ 192429/2-10-2014 έγγραφο της Περιφερειάρχη Αττικής κ. Δούρου Ρένας»\

  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙ ΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, Η ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος23/11/14, 2:12 μ.μ.

  Ανώνυμος23/11/14 13:56
  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΝΙΚΗ (ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΙΚΑΙΑ)

  ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΩΤΗ Επιβαλλονται μετρα............Μνημονιου για να μην παραδοθει στο παρατηρητηριο ο Δημος αναφερει η κυρια Ναννου. για να δικαιολογησει τα αδικαιολογιτα.,που μας εβαλε τα χαρατσια. Δεν τα γνωριζε αυτα απο πριν οτι ηταν δυσκολα τα πραγματα;;;;;;;;;;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΗ;;;;;;;;;;;

  Τσαβαρης σελιδα 3 αναφερει;
  Πριν ενα χρονο ακριβως,στα πλαισια της ψηφισης του προυπολογισμου,οικονομικου ετους 2014 και ενω φυσικα διεκδικουσε τον Δημαρχιακο Θωκο ( η κα Ναννου),οταν εμεις,ως Δημοτικη αρχη προτειναμε και ψηφισαμε μηδενικη αυξηση στα Δημοτικα Τελη,αντιπροτεινε την ΜΕΙΩΣΗ αυτων(!!!) κατηγορωντας μας τοτε για αναγλησια απεναντι στην φτωχοποιημενη κοινωνια.
  Με αυτο και μονο το γεγονος ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ,αφου μεσα σε 365 ημερες" η μειωση των Δημοτικων Τελων"μετατραπηκε στην μεγαλυτερη αύξηση( κατα 50%και πανω στα Δημοτικα Τελη ,δημοτικο τιμολογιο υδρευσης στην κλιμακα απο 36 κυβ.εως 60 κυβ,κοινοχρηστουςχωρους και λοιπα) << ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.>>

  ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος27/11/14, 4:21 μ.μ.

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.
  ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΚΟΠΙΜΟ,ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
  ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΚΟΙΝ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.
  ΘΑ ΟΡΙΖΑΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΜΕΛΗ . ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.,ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ,ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕΛΗ.
  ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ. ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,
  ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ,ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ,ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝ.ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ,ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΓΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΠΑΘΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΠΑΡ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
  ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΟΤΙ ΚΑΠΕΛΩΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ,ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ..


  1)ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:: ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ,ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.
  2)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;; ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΜΑΥΡΟΥΣ -ΑΣΠΡΟΥΣ;
  3)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ;;;; ΕΦΟΝΣΟΝ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ;
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ; ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΑΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ;;
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑ << ΦΡΟΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ>> ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ,ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
  ΕΙΝΑΙ: << ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ>> ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ:><< ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ >>
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΨΗΦΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ..ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ,ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ; ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
  ΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ; ΚΑΠΕΛΩΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ( ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗ) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ,ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.


  Ο ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:
  ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΤΑΦΗΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ.ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ.
  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!
  ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ .ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ.

  ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠOΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ .ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΥΛΙ.
  ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος27/11/14, 11:22 μ.μ.

  Ανώνυμος είπε...
  Νομίζω ότι ο Μητρόπουλος πρέπει να βγάλει στη φόρα τα προεκλογικά συζητημένα και τα υπησχημένα για να καταλάβουμε όλοι τι ακριβώς συμβαίνει στο Αιάντειο.
  Επιπλέον αυτή που βρίζετε ως τσαβαρική από την Σκυτάλη έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ενδιαφέρεται μόνο για την Σαλαμίνα.
  Όσο για τους υπόλοιπους συμβούλους της κοινότητας Αιαντείου, έδειξαν το πόσο μυαλό κουβαλάνε όταν αντί να υπερθεματίσουν την πρόταση Μητρόπουλου για την μεταφορά των γραφείων της κοινότητας στο παλιό σχολείο, που είναι και προεκλογική εξαγγελία και δέσμευση της Δημάρχου, ψήφισαν την δημιουργία πολυχώρου που θα στεγάσει όλες τικςκοινοτικές υπηρεσίες (πρόταση του Γαλανάκη που την περιγέλασε μέχρι και ο Σοφράς). Και την ψήφισαν μόνο και μόνο για να κοντράρουν τον Μητρόπουλο. Είχαν κουβαλήσει μέχρι και τον Μιχαλάκη εκεί (με ποια ιδιότητα άραγε;) για να μεταφέρει στη μανούλα τις "αταξίες" του Μητρόπουλου.
  Όταν δεν ξέρετε καλό είναι να ρωτάτε. Διαφορετικά γινόσαστε απλώς ρεζίλι!!
  Κρίμα, γιατί περιμέναμε άλλα και βλέπουμε μία από τα ίδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος27/11/14, 11:33 μ.μ.

  Ανώνυμος27/11/14 17:57
  Αγαπητέ κ. Μητρόπουλε, ο τρόπος με τον οποίο εκφράζετε τις απόψεις σας ειλικρινά με εντυπωσίασε.Απλά,όπως θα μιλούσατε με κάποιον φίλο σας,μας δίνετε να καταλάβουμε ακριβώς πως έχουν τα πράγματα.Δεν έχω λόγους να αντιπαρατεθώ μαζί σας,δεν βρίσκω κάτι το επιλήψιμο εξ άλλου.΄Ηθελα όμως να πληροφορηθώ -αν φυσικά είναι δυνατόν- την αντίδραση της κ.δημάρχου όταν την πληροφορήσατε για την απόρριψη της πρότασή σας,για την οποία ήταν ενήμερη και συνεπώς συμφωνούσε. ΄Οπως και να έχει,θεωρώ ότι η ευρύτερη περιοχή έχει ανάγκη φωνές σαν την δική σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή