25 Αυγ 2014

θα σκαρφιστούν πολλά αλλά θα απογοητευτούν γρήγορα.... λυπάμαι για την ανοίκεια αυτή συμπεριφορά του κ. Μαριδάκη η οποία, δεν το κρύβω, με εκπλήσσει δυσάρεστα


Σχετικά με την από 23/8/2014 ανακοίνωση του Προέδρου του συλλόγου ΑΙΑΝΤΙΣ κ. Χρήστου Μαριδάκη για ανοικτή σύσκεψη με θέμα τα « Σαλαμίνια 2014» και η οποία περιήλθε εις γνώση μου σήμερα δια της αναρτήσεως της στο blog σας, έχω να δηλώσω τα εξής:
1. Μου προξενεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Μαριδάκης προεξοφλεί την παρουσία μου στην σύσκεψη, χωρίς την συγκατάθεσή μου.
Η αναφορά στο όνομά μου και η δήθεν παρουσία μου στην σύσκεψη συνιστά παραπληροφόρηση του κοινού και υποδηλώνει έλλειψη σεβασμού και ανεπίτρεπτη παρέμβαση τόσο στην προσωπική μου βούληση όσο και στο θεσμικό μου ρόλο.....
Θέλω να πιστεύω ότι δεν πρόκειται περί σκοπιμότητας αλλά παρανόησης.
2. Ο κ. Μαριδάκης, ως συνεργάτης του νυν δημάρχου για τα ‘Σαλαμίνια’ τα οποία όμως θα λάβουν χώρα επί θητείας μου, δεν νομιμοποιείται να προβαίνει σε καμία ενέργεια που ενδεχομένως θα φέρει σε δύσκολη θέση τη νέα Δημοτική Αρχή, όντας στερούμενος οποιασδήποτε εξουσιοδότησης εκ μέρους μου.
3. Τέλος, με την ανάληψη των καθηκόντων μου την 1η Σεπτεμβρίου, θα καθοριστεί το  πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν τα ‘Σαλαμίνια’, το οποίο δεν μπορεί να είναι άλλο παρά μία σεμνή και λιτή τελετή, όπως έχω διαχρονικά τοποθετηθεί, που να συνάδει με τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.
Οι πολυήμερες και πολυέξοδες εκδηλώσεις όπως τις ζήσαμε τα 3 τελευταία χρόνια χωρίς κανένα όφελος για το νησί, έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για εξυγίανση, νοικοκύρεμα, κοινωνική πρόνοια και αναπτυξιακή προοπτική του τόπου.   
Συνεπώς, ο κ. Μαριδάκης οφείλει να επαναδιατυπώσει το κείμενο της ανακοίνωσης του, διαγράφοντας τη φράση « παρουσία της νέας Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Ρούλας Νάννου», αφού δεν προτίθεμαι να παρευρεθώ.
Υ.Γ.  Η κατόπιν εορτής επείγουσα λήψη με fax της Πρόσκλησης του να παρευρεθώ στη σύσκεψη για ενημέρωση, αποτελεί εμπαιγμό κι επιβεβαιώνει την αυθαίρετη πράξη του, συνάμα δε δημιουργεί και πολλά ερωτηματικά.
Ειλικρινά λυπάμαι για την ανοίκεια αυτή συμπεριφορά του κ. Μαριδάκη η οποία, δεν το κρύβω, με εκπλήσσει δυσάρεστα.
Με τιμή
Ρούλα Νάννου
Νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Σαλαμίνας

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/9/14, 11:32 μ.μ.

    ΦΩΤΕΙΝΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η ΤΟΓΚΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΟΩ ΣΟΥΣΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΓΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΩΝ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο ΓΛΥΚΑΣ Ο ΜΕΛΛΛΕΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/9/14, 2:51 μ.μ.

    Ανώνυμος10/9/14 14:39
    ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΑΖΩΝΙΕΣ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΘΕΧΕΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΗΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ.
    ΕΛΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΩ ΑΡΧΕΙΟ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.

    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΕΣΥ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/9/14, 3:09 μ.μ.

    Ανώνυμος10/9/14 15:01
    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ .ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΕΡΓΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ.

    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ;;;; ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕ ΤΟ Η ΔΑΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ.
    ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΕΙΜΑΙ ; ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/9/14, 3:54 μ.μ.

    Ανώνυμος11/9/14 15:18
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΤΗ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ.ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΟΜΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ,ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΗΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ .ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ;;; Η ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;;
    Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;;
    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΖΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΑΜΠΕΚΑΛΙΩΝ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;
    Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;
    ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΑΝ;; Κ.Λ.Π

    ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ,ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ,ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ;;;ΑΚΡΙΒΩΣ;;;;;

    ΠΡΙ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΛΗΣΕΙ .....................ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ,ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/9/14, 4:05 μ.μ.

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ.ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕ Η Ε Ν Τ Ο Π Ι Ο Τ Η Τ Α. ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ Ξ Ε Ν Ο Υ Σ. Π.Χ

    ΖΟΓΚΟΣ, ΚΑΙΔΩΝΗ,ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΒΛΑΧΑΚΗ.ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ,ΚΑΦΕΤΖΗΣ,ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟΣ,ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ.
    ΚΛΕΙΔΑΡΑ,ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΝΟΥΚΑΚΗ,ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΑΡΖΕΝΤΑ,ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΕΝΤΡΟΥ,ΚΙΑΜΙΛΗΣ,ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ.ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ.

    ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ,ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ,ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ,ΓΑΡΕΙΟΣ,ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ,ΔΕΡΜΑΤΗΣ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΟΣΗΣ,ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ,ΔΡΑΚΑΤΟΣ,ΔΡΙΤΣΑΣ.,ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ,ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ,ΘΕΟΧΑΡΗΣ,ΚΑΝΑΡΗΣ,ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ,ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ,ΚΑΤΣΟΥΡΙΝΗ,ΛΑΛΟΣ,ΛΙΟΝΤΗΣΛΟΥΛΟΥΔΑΣ,ΜΠΑΓΙΟΣ,ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΜΠΙΝΙΑΡΗ,ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ,ΠΟΛΥΖΟΥ.ΠΟΥΛΟΥ,ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ.ΣΠΛΑΚΟΥΝΙΑΣ.ΤΖΟΒΑΡΑΣ,ΦΡΑΓΚΟΥ.ΧΕΙΜΩΝΑΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΙΟΛΗΣ,ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ..ΛΕΝΗΣ............

    Τ Ρ Α Υ Λ Ο Σ - Α Σ Τ Ρ Α Κ Ο Σ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ.

    ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.ΣΟΒΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/9/14, 3:29 μ.μ.

    ΚΟΡΕ Κ ΧΟΝΤΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕΒΑΣΜΟ Κ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή