12 Φεβ 2014

Ηχηρή απάντηση του εκπροσώπου της ΠΕΔΑ στον Ο.Λ.Α. κ Γιάννη Διάκου


Αναδημοσίευση από δημ. Καραμούζα  



“..η μετακίνηση της Λ.Α. κατά 150 μέτρα  δεν εξασφαλίζει τους επαγγελματίες από το πρόβλημα της επιβολής των προστίμων..”

Στην Πρόσφατη  εκπομπή Οι επαναστάτες του καναπέ επιβεβαιώθηκαν περίτρανα ότι ο μόνος αδιάβαστος πάνω στο θέμα της Λαϊκής ήταν ο Δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής.
Ο εκπρόσωπος της ΠΕΔΑ  στον οργανισμού λαϊκών Αγορών (Ο.Λ.Α) κ. Διάκος Ιωάννης ξεκαθάρισε πως....
η απόφαση που πάρθηκε πριν από 2 ημέρες από το Δημοτικό Συμβούλιο της Σαλαμίνας για την μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς 150 μέτρα πιο πέρα δεν εξασφαλίζει τους επαγγελματίες από το πρόβλημα της επιβολής των προστίμων.
Ως εκ τούτου εάν δεν διευθετηθεί το θέμα για το ποιος δικαιούται νόμιμη άδεια και δεν τηρηθεί η νομιμότητα της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς, όλοι οι επαγγελματίες θα είναι εκτεθειμένοι στον έλεγχο και στην επιβολή προστίμων από τα κλιμάκια του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Άρα κύριε Δήμαρχε ποιος ήταν διαβασμένος και ποιος αδιάβαστος στο Δημοτικό Συμβούλιο πάνω στο θέμα της Λαϊκής;
Εσείς ή η κυρία Ρούλα Νάννου που επί 2 ώρες εντός του Δημοτικού Συμβουλίου υποστήριξε ότι η απόφαση σας δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των επαγγελματιών χωρίς να δίνει καμία ουσιαστική λύση.
Ως πότε θα χρησιμοποιείτε τον λαϊκισμό για να αποκρύπτετε την αλήθεια;
Ως πότε η πολιτική σας θα στηρίζεται μονάχα στην παραγωγή εντυπώσεων;

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/2/14, 12:21 μ.μ.

    ΔΕΔΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΣΟΥ; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ; ΠΑΛΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΟ; ΘΑ ΠΟΥΛΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ;
    ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ; Η ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΘΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΘΑΣΑΤΕ.ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ;

    13 Φεβρουαρίου 2014 - 12:17 μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/2/14, 12:40 μ.μ.

    Τι θες να πεις φιλε ,οτι ο προεδρος μας ειναι παρανομος;
    Προεδρε,βγες και δειξε την αδεια σου Για να τους κλεισουμε τα στοματα τα κακα. ο ΝΟΜΟΣ 2323/1995παραγραφος 6 ΚΑΙ 3557/2007 που διαβαζες για 150 μετρα γιατι ,δεν ισχυει; τι συμβαινει θα μας πει καποιος;

    13 Φεβρουαρίου 2014 - 12:36 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή