27 Ιαν 2014

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού “Κοντά στον Δημότη”




    Σε μία μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση, πάνω και πέρα από κάθε προσδοκία, εξελίχθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού “Κοντά στον Δημότη” της υποψήφιας Δημάρχου Σαλαμίνας Ισιδώρας (Ρούλα) Νάννου, που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Viento (πρώην Flamingo) στην Σαλαμίνα, το απόγευμα της Πέμπτης 23-1-2014...



 Στο σύντομο χαιρετισμό της προς τους συγκεντρωμένους, που με μέτριες εκτιμήσεις ξεπέρασαν τους 1500 ανθρώπους όλων των ηλικιών, στεκόμενοι όρθιοι εντός και εκτός της αιθούσης, η υποψήφια Δήμαρχος - εν μέσω συνεχών επευφημιών και χειροκροτημάτων - τόνισε τον πραγματικό ρόλο που πρέπει πλέον να αναλάβει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
 Πρέπει να είναι κοντά στο πολίτη, είπε η κα Νάννου, κοντά στο Δημότη, για να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη, να δώσει ποιότητα στην καθημερινότητα και να διασφαλίσει τοπικά την ανάπτυξη, σε πραγματική όμως βάση μέσω της ορθής και διαφανούς διαχείρισης των πόρων, ώστε να επιστρέψουν στη Σαλαμίνα η ελπίδα και η προοπτική.



Κατηγόρησε την  δημοτική αρχή για αδιαφάνεια, οικονομικές ατασθαλίες, παρανομίες και παραγωγή μηδενικού έργου. Κανένα έργο δεν είναι δικό της, είπε.
Ο ηλεκτροφωτισμός της Φανερωμένης και η αποχέτευση όμβριων Παλουκίων και Σαλαμίνας είναι έργα της Περιφέρειας, η δε ένταξη Αμπελακίων, Σεληνίων και Αιαντείου στο Πρόγραμμα αποχέτευσης λυμάτων ήταν υποχρεωτική από την Κοινοτική Οδηγία, γι΄ αυτό και το κράτος ενέταξε άρον-άρον όλους τους άνω των 2.000 κατοίκων οικισμούς της Ελλάδας, μαζί με τους δικούς μας, υποχρεωτικά στο Πρόγραμμα αυτό, για να αποφύγει το πρόστιμο της Ε.Ε.
Η κα Νάννου στηλίτευσε τις φερόμενες προσλήψεις στο Δήμο παιδιών και γυναικών των νέων υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του δημάρχου, και τις χαρακτήρισε απαράδεκτες και κατακριτέες,  εάν είναι αλήθεια.
Δεν μπορεί η πρόσληψη ενός παιδιού να εξαργυρώνεται με την υποψηφιότητα του πατέρα, γιατί τότε η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι κάλπικη αφού μετατρέπεται σε ιδιοτέλεια και σε προσωπικό όφελος. Εάν τους ψηφίσετε, θα τους ψηφίσετε για να μείνουνε τα δικά τους παιδιά στη δουλειά. Αυτό είναι το κίνητρό τους !!
Για να πάει μπροστά ο τόπος, πρέπει να εμφιλοχωρήσουν τρία χαρακτηριστικά στην άσκηση της διοίκησης: Αξιοκρατία, Διαφάνεια και Νομιμότητα. Για να επιτευχθούν οι στόχοι, χρειάζονται λίγα λόγια και πολύ δουλειά, χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χρειάζονται ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, αυτό είναι το σύνθημά μας, κατέληξε.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας
του συνδυασμού
“Κοντά στον Δημότη“ 

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/1/14, 7:02 μ.μ.

    ΚΑΛΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ.Η ΠΙΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΤΩΡΑ ΛΕΓΕΤΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΙΑΤΙΚΗ.
    ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΚΟΥΣΑ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΙΤΑ ,ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;ΛΟΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΓΟΥΡΙΑ,ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΙΣΩΣ ΔΙΠΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ;
    ΑΝΑΦΕΡΕ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΟΥ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙ ΣΤΕΓΗ.ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ;
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ ΑΡΧΗΣ,ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ,ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ (ΕΣΠΑ)ΕΙΠΕ Π.Χ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ; ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΑΠΛΟΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΟΤΙ,ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΞΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ,ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΤΙ ΕΝΟΕΙ Η ΠΟΙΗΤΡΙΑ;
    ΑΝΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑ ΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ,ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ.ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Κ. ΝΑΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;;;ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ.ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΘΕΑΤΕΣ.
    ΑΝΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ,ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ; ΔΙΟΤΙ ΤΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ; ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΕΧΘΕΣ,ΣΗΜΕΡΑ,ΑΥΡΙΟ.ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΣΤΕ,ΛΥΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΑΥΤΑ ΠΙΑ ΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΣΥΓΝΩΜΗ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ.ΚΟΥΛΑΡΕ ΛΙΓΑΚΙ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΣΑΓΓΑΝΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ;

    25/1/14 - 7:28 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/14, 9:36 μ.μ.

    Χαιρεταει ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ η μου φαινεται ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/14, 4:02 π.μ.

      Θα το ΄θελες πολύ, ε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/14, 4:02 π.μ.

      Θέλω να απαντήσω στον πρώτο σχολιαστή. Το να συκοφαντείς ότι δίνει χρήμα για να πάνε κοντά της είναι ανήθικο και άνανδρο. Αποδείξεις κύριε , κι αν έχεις βγάλτες στον αέρα. Δεν κατάλαβες τι είπε, τα έργα είναι κατόπιν παρεμβάσεως του φορέα της Περιφέρειας η οποία και τα κατασκευάζει. Ο Δήμος δεν έχει καμία ανάμιξη σε αυτά. Τώρα λες ότι τα Παλούκια ανήκουν στη Σαλαμίνα, και η Σαλαμίνα πού ανήκει, δεν ανήκει στη Σαλαμίνα; Μήπως είσαι αλλοδαπός και δεν ξέρεις ότι Σαλαμίνα λέμε την Πόλη; Διερωτάται ο σχολιαστής αν τα έργα της Νάννου θα είναι από χρήματα του σπιτιού της. Και βέβαια όχι, τα χρήματα θα είναι από τους λογαριασμούς καταθέσεων σε Τράπεζες και offshore του μαύρου χρήματος αυτών που διοικούν σήμερα το Δήμο, και είναι πολλάααααααα τα λεφτά Άρη. Τις παπαριές να τις αφήσεις στη μπάντα, δεν μπορείς να εξομοιώνεις τον κάθε σύμβουλο με τον δήμαρχο, γιατί αυτός μόνο έχει εξουσία, γιαυτό και το αποτέλεσμα μετράει είτε υπέρ του είτε κατά του. Όσο για το συγνώμη, προφανώς έχεις πάρει διαζύγιο με τον πολιτικό πολιτισμό.
      Το όνομα του Μηνά πού κολάει τώρα, μπορείς να μου πεις ή είναι το κερασάκι στην τούρτα; κοιμήσου τώρα με ήσυχη τη συνείδηση ότι εκτέλεσες σωστά την εργολαβία της λάσπης. Τέλος για το αν έχει τσαγανό, θα το διαπιστώσεις σε λίγο καιρό όταν θα πηγαίνεις τσιγάρα στο αφεντικό σου στις φυλακές Κορυδαλλού.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/1/14, 2:31 μ.μ.

    Διάβασα ότι την Κυριακή ο Περιβαλλοντικός Ομιλος Σαλαμίνας διοργανώνει δενδροφύτευση γιά την ενίσχυση του περιαστικού πρασίνου στο Ευριπίδειο Θέατρο. Ολοι ξέρουμε πόσο χρειάζεται η αισθητική, και όχι μόνον, αναβάθμιση του τόπου. Το μόνο που ζητάνε είναι να έχουμε σκαφτικά εργαλεία, κυρίως τσάπες, κέφι και ζωντάνια.

    Εγώ μέλος του ΠΕΡΙΒΟΣ δεν είμαι απλά νοιάζομαι γιά το νησί που ζω και κάθε κίνηση που γίνεται γιά το καλό της Σαλαμίνας την επικροτώ, ασχέτως απ' όποιον προέρχεται και αν τον γνωρίζω ή όχι.
    Αναρωτιέμαι αν η Σαλαμίνα θα μπορούσε να ενωθεί κάτω από έναν κοινωφελή σκοπό και πολύ αμφιβάλω γιατί το μόνο που έχω δει μέχρι σήμερα είναι να τρώγονται όλοι μεταξύ τους. Λογικό να έχουν οξυνθεί τα πνεύματα, δημοτικές εκλογές έρχονται, αλλά που να πάρει, θα μπορούσατε ποτέ να ξεπεράσετε τους εαυτούς σας, τα μίση και τα πάθη σας;

    1. Να είναι όλο το νησί εκεί, αλλά πως θα είναι; Κάποιοι δεν έχουν αυτοκίνητο ή ας υποθέσουμε δεν έχουν χρήματα γιά βενζίνη. Οπως κάποιοι ίσως να μην έχουν τσάπα. Θα μπορούσαν να βρεθούν λύσεις;

    2. Θα έρθει ο δήμαρχος από την στιγμή που τον έχουν διαγράψει; Αν είναι μάγκας να έρθει και να φέρει όλο το επιτελείο και τις οικογένειες τους να προσφέρουν. Στο κάτω κάτω γιά το καλό του νησιού γίνεται η δράση, όχι γιά τον ΠΕΡΙΒΟΣ.

    3. Θα έρθει ο δήμαρχος και η κουστωδία του με την φόρμα και τσάπες ή θα έρθουν γιά τις φωτογραφίες μόνο;

    3. Τα ίδια βέβαια ισχύουν και γιά όσους τον αντιπολιτεύονται. Αντε λοιπόν να δούμε ποιοί θα έρθουν... ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΜΩΣ, όχι γιά το ΘΕΑΘΗΝΑΙ.

    4. Την δενδροφύτευση δεν θα την καπηλευτεί κανένας. Εκλογές έρχονται, άντε να δούμε ποιοί νοιάζονται και πόσοι από αυτούς θα θυσιάσουν λίγες ώρες από την Κυριακή τους γιά να φυτέψουν ένα δεντράκι. Αν δεν μπορούν να με πείσουν γιά τα μικρά, πως μπορούν να με πείσουν γιά τα μεγάλα έργα που υπόσχονται;

    Ας μας πείσουν λοιπόν με αυτή την μικρή (επί της ουσίας μεγάλη) κίνηση ότι πραγματικά νοιάζονται γιά τον τόπο. Φτάνουν τα λόγια, ας δούμε και καμιά πράξη.


    ένας κάτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/1/14, 11:32 μ.μ.

    ΣΑΝ Χ.Α ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΕΡΑΙΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ, ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΡΑΙΤΟΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή