14 Ιαν 2014

Νέος αντιδήμαρχος έργων, Θωμάς Μπερής σε συνδιοίκηση με τον Μάνο Δερτούζο!





Είναι απορίας άξιον πως και γιατί ο δήμαρχος δεν έβγαλε ένα δελτίο τύπου για τον νέο αντιδήμαρχο έργων την στιγμή που για «ψήλου πήδημα» και για χάρη οιουδήποτε αγνώστου σχολιαστή μπαίνει στον κόπο να βγάλει μακροσκελή ανακοίνωση!

Δεν άξιζε ο στενός του συνεργάτης (;) ούτε .....
δυο αράδες για να εμψυχώσει τον ίδιο και να ενημερώσει αν μη τι άλλο τους πολιτικούς του φίλους; Φαίνεται πως τελικά πράγματι δεν άξιζε κατά τον κ. δήμαρχο!

Ο Θωμάς Μπερής λοιπόν είναι ο νέος αντιδήμαρχος έργων σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Γιάννη Βενετσάνου, λέγεται μάλιστα πως ουσιαστικά θα συνδιοικήσει με τον Μάνο Δερτούζο που δεν λέει να αφήσει την «γενική επίβλεψη» έργων στο νησί με τις ευλογίες πάντα του δημάρχου.
Μάλιστα από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας η δράση του ξεκινά από τα σελήνια μήπως και περισώσουν κάτι από τον επαναστατημένο  τοπικό πρόεδρο που έχει αντιδράσει έντονα το τελευταίο διάστημα με την εγκατάλειψη του χωριού.  

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον άξιο και δραστήριο Θωμά Μπερή, ψυχραιμία Θωμά θα’μαστε δίπλα σου και θα στηρίξουμε το έργο σου.

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/1/14, 8:28 μ.μ.

    ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΝΟ ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Ο ΜΠΕΡΗΣ
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/1/14, 8:49 μ.μ.

      Για να τελειωνουμε:Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΗΛΕ :ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ ...Εσεις απλα ΚΕΛΛΑΗΔΙΣΤΕ ..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/1/14, 10:17 μ.μ.

      Καλά ρε πυροβολημένος είσαι; ποιος σε ρώτησε; Ρε παπαγαλάκι του Τραυλού;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/1/14, 3:34 μ.μ.

    Θωμα τι εγινε το πυροσβεστικο ρε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/14, 6:31 μ.μ.

      και εμενα μου ελειψε αυτη η καταπληκτικη φατσα θυμαμε τα καλοκαιρια που ετρεχε στις φωτιες με την βερμουδα και τις σαγιοναρες με το πυροσβεστικο. Πραγματικος μαχημος μακαρι να ξαναεκλεγει. Θωμα ζουμε για να σε καμαρωσουμε ξανα υποκλινομαστε στον ηρωισμο σου και στο μεγαλειο σου αντε και φετος με το καλο να γινεις πυραρχος .

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/1/14, 8:37 π.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΣΥΝΣΥΝΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ο΄ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ. ΟΙ ΠΑΠΑΣΑΒΒΕΣ ΑΡΑΓΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΑΣ ΘΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΚΑΕΝΑ ΚΑΚΚΑΛΑΚΙ, ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ . ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΑΓΑΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΛΑΤΕ ΜΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙΑ ΝΟΥΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/1/14, 6:18 μ.μ.

    ΜΠΕΡΗ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙΤΟΥ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ; Η ΓΙΑ ΓΟΥΡΙ; ΘΑ ΣΕ ΠΙΚΡΑΝΩ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΡΙΓΕΣ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/1/14, 6:23 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΡΙΓΕ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΠΑΡΤΟΥΖΟΣ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ.ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Σ Ε ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/1/14, 6:28 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΤΟ ΡΙΓΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΝΟΟΥΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/3/14, 10:59 π.μ.

    Are re TOM ti ta theleis ta 20xrona vre kakomoiri se eprixan vre sou ekanan to kefali ydrokefalo (oxi oti prin den to eixes)xemwramene ,kykloforeis oloklhros antidhmarxos me to palio amaxi ,den ntrepese!!!!!!!!paretou dhmarxou na kaneis kammia volta thn gkomenitsa ,xereis dwrean einai h venzinh(TYXERE)plhrwnei o kosmakhs ta kamwmata sas (XYLO POU THES ME VREGMENH SANIDA)

    ΑπάντησηΔιαγραφή