31 Μαΐ 2013

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ κ. ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ



ΠΗΓΗ.

Ξυπνήσατε αργά κ. δήμαρχε ….Υπήρχε λόγος;
Το δελτίο τύπου του αντιπεριφερειάρχη κ. Κατσικάρη  υποχρέωσε, επιτελούς τον δήμαρχο να πάρει θέση για το λατομείο "ΑΓΓΕΛΟΥ".
Άλλα και τώρα δεν θέλει να επέμβει μόνος… ζητά, την συμπαράσταση του αντιπεριφερειάρχη....
ΟΧΙ κ. δήμαρχε από την πρώτη στιγμή ήταν πρέπον να στραφείτε ΜΟΝΟΣ προς την δικαιοσύνη, Και να διαφυλάξετε σαν πρώτος πολίτης του νησιού τα συμφέροντα οικονομικά και περιβαλλοντικά  του δήμου .
Δεν γνωρίζουμε για ποιο  λόγο  δεν ενεργήσατε τα δέοντα ως φύλακας των συμφερόντων του νησιού .
Εσείς ξέρετε;
Για να το μάθει και ο κόσμος που σας τίμησε με την ψήφο του.
Η δικαιοσύνη ας ερευνήσει αν υπάρχουν ζημίες οικονομικές η περιβαλλοντικές για να  μπει και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και  να αποφεύγουμε τα σάπια λόγια, και τις ανούσιες δηλώσεις ….!
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     
Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση  του ....Αντιπεριφερειάρχη κο Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη σχετικά με τις  διαδικασίες δέσμευσης του παρανόμως εξορυχθέντος  υλικού από την  εταιρία «Αγγέλου Λατομεία Σαλαμίνας Α.Ε», στη θέση «Γούβα Μπατσί» καθώς και όλα όσα αναφέρονται  στο μνημονευόμενο εις την ως άνω  ανακοίνωση  με αριθμό πρωτοκόλλου 27472/22828/22-5-13 έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Καλογερόπουλου  δημιουργούνται μία σειρά από ερωτήματα  στα οποία οφείλει να απαντήσει κάθε αυτοδιοικητικός παράγοντας που πρέπει να  χειρίζεται παρόμοιες καταστάσεις με ιδιαίτερη πολιτική ευαισθησία και να μην αρκείται  απλά σε διαπιστώσεις.
Στα  πλαίσια αυτά πιστεύουμε  ότι ο καθ’ όλα ευαίσθητος πολιτικά κος Αντιπεριφερειάρχης οφείλει  όχι μόνο να αναρωτιέται  «ποιος είχε την αρμοδιότητα  για να προχωρήσει περαιτέρω τις διαδικασίες» …[αποκλείοντας εαυτόν  και αφήνοντας σκιές σε δικαίους και αδίκους] αλλά και να προσδιορίζει και να κατονομάζει τους υπαίτιους και να ζητά τον καταλογισμό ευθυνών που απορρέουν από την κείμενη νομοθεσία..
Ο Δήμος Σαλαμίνας  όπως προκύπτει και από το σχετικό έγγραφο  του Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής  δεν ήταν και δεν είναι αρμόδιος   και δεν μετείχε  ούτε στην Επιτροπή που συστάθηκε για την  κατάσχεση και επιμέτρηση των  παρανόμως εξορυχθέντων λατομικών προϊόντων, ούτε στην αστυνόμευση του εξαχθέντος υλικού ,ούτε στην διενεργηθείσα νεώτερη επιμέτρηση για προσδιορισμό των παρανόμως απομακρυνθέντων  λατομικών προϊόντων από τον χρόνο της κατασχέσεως .
Για το λόγο αυτό ζητά από τον κο Αντιπεριφερειάρχη όπως άμεσα και σε συνεργασία με το Δήμο Σαλαμίνας υποβάλλουν από κοινού μήνυση  κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να διαπιστωθεί  ποιες υπηρεσίες  ποιοι υπεύθυνοι  και  πότε έπρεπε να προβούν σε κατάσχεση και επιμέτρηση των εξαχθέντων παράνομα λατομικών προϊόντων, για ποιους λόγους καθυστέρησαν να προβούν στις οφειλόμενες ενέργειες, ποια η ζημία του Δημοσίου από τις ως άνω  αναιτιολόγητες καθυστερήσεις .
Αναμένοντας  επί πενθήμερο την  αιτουμένη συνεργασία  από τον κο Περιφερειάρχη είμαστε έτοιμοι να του αποδώσουμε τα εύσημα διαφορετικά ο Δήμος Σαλαμίνας, μετά  και την πρόσφατη διαπίστωση της σειράς των παραλείψεων από τις κατά νόμων αρμόδιες υπηρεσίες, θα προβεί ο ίδιος και μόνο πλέον στις παραπάνω προαναφερόμενες ενέργειες ενώπιων των αρμοδίων Δικαστικών αρχών .
                                Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/6/13, 7:33 π.μ.

    Μωρή φρου-φρού κι αυτό δικό σου;
    κουφάλα τρελή, εδω πληρωνονται όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή