18 Μαΐ 2013

Τραγική φιγούρα των δημοτικών συμβουλίων η πρόεδρος του




Δεν είναι η πρώτη φορά που πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μετατρέπεται σε όργανο του δημάρχου. Το έχουμε ξαναζήσει στο παρελθόν επανειλημμένα. Άλλοι μας προκαλούσαν θυμηδία κι άλλοι αγανάκτηση. Όμως, πάντα υπήρχε μια μικρή δικαιολογία. Αυτή της πολιτικής απειρίας!
Η σοβαρή περίπτωση της νέας προέδρου δεν έχει την δικαιολογία της πολιτικής απειρίας μια και στα κοινά δεν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σήμερα!
Οφείλει εκ της θεσμικής της θέσης, να....
προστατεύει ΟΛΟΥΣ τους δημοτικούς συμβούλους το ίδιο και κυρίως από τις έξωθεν αλητοειδείς και πεζοδρομιακές παρεμβάσεις κι όχι ΜΟΝΟ τον δήμαρχο.
Θα πρέπει να αντιληφτείτε κα πρόεδρε ότι επί της έδρας, δεν είστε γραφείο τύπου του δημάρχου ούτε ο image maker αυτού. Είστε πρόεδρος ΟΛΩΝ των δημοτικών συμβούλων κι έτσι με την ίδια σοβαρότητα πρέπει να αντιμετωπίζετε όλες της καταστάσεις.
Στο δημοτικό συμβούλιο της προηγούμενης Δευτέρας (13/5) με θέμα τα φέρρυμποτ, παρακολουθήσαμε άφωνοι κάποιο γεροαλητόβιο να φωνάζει στον ομιλούντα αρχηγό της μειοψηφίας ότι λέει βλακείες, κα κοσμητικά επίθετα και εσείς, αντί να τον επιπλήξετε και να τον πετάξετε έξω απ την αίθουσα, με επιεικώς «περίεργη» ηρεμία του συστήσατε (όταν πλέον τον είδατε να βγαίνει ιδία βουλήσει απ’ την αίθουσα) να βγει έξω να ηρεμήσει!
Φυσικά, αυτός αναθαρρημένος από την δική σας ανοχή κι αποδοχή στην ανάρμοστη συμπεριφορά του βγαίνοντας απ’ την αίθουσα αποκαλεί τον ομιλούντα αρχηγό της μειοψηφίας μαλάκα χωρίς να εισπράξει ούτε μια επίπληξη από την πρόεδρο. Αν κα πρόεδρε το αμφισβητείτε δεν έχετε παρά να μας το ζητήσετε να σας βάλουμε και το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο.
Δεν γνωρίζουμε αν ο εν λόγω «κύριος» είναι συγγενής ή συνεργάτης σας και δεν τολμήσατε να τον επιπλήξετε!
Γνωρίζουμε όμως, πως είσαστε ο σωστός άνθρωπος του δημάρχου σ’ αυτή την θεσμική θέση που δεν μπορείτε έτσι να υπηρετήσετε.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/5/13, 10:54 π.μ.

    Που να τολμήσει το κοριτσάκι ρε να σηκώσει ανάστημα; Την πήρε από την αφάνεια των Αμπελακίων και την έκανε πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, λίγο είναι; Σούζα κουκλάρα μου σούζα ξέρεις συ από Τραυλό ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/13, 10:56 π.μ.

      Έλα ρε Λάκη, γιατί το λες αυτό; Ο Νικολάκης καλύτερος ήταν;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/13, 2:26 μ.μ.

      ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
      ΚΟΥΚΛΑΡΑ Η ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/5/13, 9:16 μ.μ.

    Όποιος γνωρίζει ''τί εστί '' το κοριτσάκι δεν θα είχε τέτοιες απορίες .Πολύ καλά όμως το επισημαίνετε γιατί τον έχει πάρει ψηλά τον αμανέ που λένε και φυσικά είναι ό,τι χειρότερο έχει ανέβει στην έδρα αυτή .Επίσης είναι γνωστό ότι ο Τραυλός δεν της εμπιστεύθηκε ποτέ αυτή τη θέση .Οχι τρελός ήτανε να το κάνει.Εν πάσει περιπτώσει ας περιμένουμε να δούμε και τα αποτελέσματα μετά την κλήτευσή της από το γραμματέα της Αποκεντρωμένης και τα ξαναλέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/5/13, 10:27 π.μ.

    Γράψε μας και τον λόγο ρε φιλέ τηςκλήτευσης να μαθαίνουμε
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/5/13, 6:48 μ.μ.

    H ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΡΑ ,ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ''ΚΡΑΤΑΕΙ'' ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ , ΣΕ ΘΕΣΗ ''ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΑΙΧΤΗ ''.ΡΕ ΟΥΞΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΦΙΕΔΟΜΟΥΡΑ ,ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ . ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή