22 Φεβ 2013

400 Κλήσεις στην Πυροσβεστική ....κλειστή είναι η Λεωφόρος Δημοκρατίας από την ιχθυόσκαλα έως το Κερατσίνι






Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κλείνει η Λεωφ. Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα. Παράλληλα, λόγω της συσσώρευσης υδάτων είναι κλειστή η οδός Πειραιώς από την Π. Ράλλη και στα δύο ρεύματα (σ.σ.: για δεύτερη φορά τις τελευταίες ώρες) έως τη Χαμοστέρνας, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί κλήσεις για άντληση υδάτων κυρίως από την ευρύτερη περιοχή του Χαϊδαρίου και του Αιγάλεω.

Επίσης, κλειστή είναι η Λεωφόρος Δημοκρατίας από την ιχθυόσκαλα έως το Κερατσίνι, ενώ ακινητοποιημένα οχήματα βρίσκονται στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Αττικού Νοσοκομείου. Την ίδια ώρα, οδηγοί παραμένουν ακινητοποιημένοι στα αυτοκίνητά τους στην Ιερά Οδό, στο Χαϊδάρι, στην Πειραιώς στο Γκάζι και στη Λεωφ. Σχιστού στον Σκαραμαγκά.

«Πήρε φωτιά» το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής

Οι αναφορές για διακοπή στην ηλεκτροδότηση είναι συνεχείς από τις περισσότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δύο υποσταθμοί της ΔΕΗ έχουν πλημμυρίσει.

Οι κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια έχουν ξεπεράσει τις 400, με 60 πυροσβέστες και 25 κινητά συνεργεία να δίνουν μάχη με τον χρόνο, δουλεύοντας κάτω από εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες. Κάτοικοι από το Αιγάλεω, τη Νίκαια, το Χαϊδάρι, τον Πειραιά και το Περιστέρι ζήτησαν τη συνδρομή της Υπηρεσίας, καθώς τα ορμητικά νερά εισέβαλαν μέσα στην περιουσία τους.

Η Πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί κλήσεις για άντληση υδάτων σε Αιγάλεω, Νίκαια, Χαϊδάρι, Περιστέρι και γενικότερα στα δυτικά προάστια.

1 σχόλιο:

  1. Μέχρι και ιπτάμενες σχάρες από φρεάτια παρατηρήθηκαν σε κάποιους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή